Viering 10-jarig bestaan VVGP op 7 september 2023

We hadden eerlijk gezegd niet gedacht dat zoveel oud-collega’s, al dan niet met aanhang, aanwezig zouden zijn! Na het uitgebreide lunchbuffet werd door voorzitter Cees van Kasteren even kort stilgestaan hoe onze vereniging ooit is opgericht (klik hier om terug te lezen).
Daarna konden de ruim 165 aanwezigen genieten van de presentatie door Jens Brokfeld (archivaris van het Draiflessenmuseum in Mettingen). Veel dank ook aan Jens die dit voor ons in het Nederlands heeft toegelicht! Er werden o.a. foto’s en oude advertenties van C&A getoond. Natuurlijk ontbraken ook de meestal hilarische reclamefilmpjes van Johnny & Rijk niet.

Vervolgens gaf Cees het woord aan Mieke van Groningen (Head Omni-Selling C&A) die ons over de laatste ontwikkelingen bij het huidige C&A op de hoogte bracht. C&A heeft de afgelopen jaren hard gewerkt om het nog steeds ietwat stoffige imago op te krikken aan de moderne tijd. Als voorbeeld kregen de bezoekers een filmpje van de opening van C&A Leidschendam te zien (klik hier om te bekijken).

Ook is er meer aandacht voor de webshop en kunnen klanten ‘member’ worden van ‘C&A for you’. Het voordeel van dit membership is dat klanten specifieke, en persoonlijke aanbiedingen ontvangen. Uit de zaal werd opgemerkt dat het aanvragen van dit lidmaatschap nogal omslachtig is. Er worden zoveel gegevens gevraagd om in te vullen, dat sommigen vóór afronding al afgehaakt zijn. Mieke beaamde dit, maar gaf aan dat dit inmiddels beter geregeld is.

Verder vroeg iemand hoe het nu zit met de 20% korting via de webshop? Mieke antwoordde dat vorig jaar alleen aan actief personeel een aantal codes voor aankopen met 20% korting is verstrekt. Of dit gecontinueerd gaat worden, is nog niet bekend. Zij heeft beloofd hierop terug te komen.

Nadat Cees de gastsprekers had bedankt voor hun bijdragen, kon iedereen na afloop nog even met elkaar bijpraten, natuurlijk weer onder het genot van de borrel met snacks!

Scroll naar boven