Terugblik Algemene Ledenvergadering op 11 april 2024

Donderdag 11 april jl. werd de 14e Algemene Ledenvergadering (ALV) gehouden in Hotel van der Valk in Breukelen, met opnieuw een hoge opkomst. Het was weer een geslaagde bijeenkomst met informatie over onze vereniging, de activiteiten in het afgelopen jaar en plannen voor het komende jaar.
De eerste gastspreker, Nico Haasbroek (journalist en oud-hoofdredacteur van het NOS journaal), nam ons op zijn eigen -soms hilarische- manier mee in zijn visie over de nieuwe pensioenwet.
De tweede gast, Joost van Engers (directeur pensioenfonds Provisum) heeft de aanwezigen met zijn presentatie updates gegeven over belangrijke onderdelen in de pensioenregeling, met name voor ons als gepensioneerden. Veel vragen zijn ook tijdens onze vergadering in april 2023 al beantwoord; u kunt deze hier nog eens teruglezen.
 
Zoals gebruikelijk, volgde daarna weer een borrel met snacks. We denken dat iedereen het een interessante en gezellige middag heeft gevonden en hopen elkaar volgend jaar (10 april 2025) weer te zien!

Het verslag van 11 april 2024 kunt u hier downloaden. Onderstaand nog enkele foto’s (met dank aan Luci Zwaal) tijdens en na afloop van de ALV.

 
Scroll naar boven