Terugblik 2023

De 13e Algemene Ledenvergadering op 13 april 2023 is gehouden in het Van Der Valk Hotel te Breukelen. Met opnieuw een grote opkomst van ruim 70 deelnemers was het een geslaagde en informatieve bijeenkomst. Na afloop kon iedereen weer genieten van de hapjes en drankjes. Tijdens de vergadering is een aantal statutenwijzigingen voorgelegd aan de leden. Het betrof o.a. verlenging van de zittingstermijn voor bestuursleden van de VVGP en een nieuw artikel bedoeld om bestuur en toezicht van verenigingen zoals de VVGP, te verbeteren. Helaas was gastspreker Mieke van Groningen (C&A) verhinderd door een ingelaste Board Meeting. Des te meer ruimte voor Joost van Engers (directeur pensioenfonds Provisum) om toelichting te geven en vragen te beantwoorden over de nieuwe pensioenregels.


Jubileumviering 10-jarig bestaan
Op donderdagmiddag 7 september 2023 kon eindelijk het 10-jarig jubileum van de VVGP worden gevierd. Na het uitgebreide lunchbuffet voor de ruim 165 oud-collega’s, werd een presentatie getoond met oude foto’s en advertenties van C&A en enkele reclamefilmpjes van Johnny & Rijk. Vervolgens heeft Mieke van Groningen ons bijgepraat over de laatste ontwikkelingen bij C&A. Natuurlijk was er hierna gelegenheid om gezellig na te praten met borrel en snacks.


Lunchbijeenkomsten november 2023
Op 16 en 17 november 2023 zijn voor ruim 350 oud-collega’s met of zonder aanhang, op 11 locaties in het land de jaarlijkse lunchbijeenkomsten georganiseerd. Over de meeste restaurants zijn positieve reacties ontvangen. Helaas viel het aantal deelnemers bij sommige locaties tegen. Van de groep Dordrecht kregen we bericht dat het lunchaanbod in het Wantijpaviljoen tegenviel: het leek meer op een koffietafel in plaats van een lunch. Ook enkele negatieve opmerkingen dit jaar over de lunch bij de SS Rotterdam.

Scroll naar boven