Nieuwsflits september 2022

Lunchbijeenkomsten in november 2022

Zoals wij in onze nieuwsflits van juni al hebben aangekondigd, zullen de lunchbijeenkomsten worden georganiseerd op donderdag 17 november a.s.*)
U hoeft op dit moment nog niets te doen; alle informatie zoals keuze locatie, aantal personen en wijze van betalen van de eigen bijdrage, volgt binnen enkele weken. Zet de datum wel vast in uw agenda!

*) Voor de regio Arnhem e.o. is dit een dag eerder, namelijk op woensdag 16 november.


Topvrouw C&A Giny Boer: ‘We waren veel te veel van hetzelfde, 30% assortiment kon eruit…’

Afgelopen vrijdag 30 september verscheen een artikel in de Telegraaf over het interview met Giny Boer.
In haar appelgroene broekpak is Giny Boer een opvallende verschijning op het ’Fashion Centre’, zoals het hoofdkwartier van C&A Europa heet. Als bestuursvoorzitter leidt ze de transformatie van C&A tot een modemerk dat in winkels en webshops de klant centraal stelt. „Dat is een cultuurverandering, want C&A was sterk inkoopgericht.”
Lees hier het volledige artikel.


Wet Toekomst Pensioenen (WTP)

In het pensioenbericht van Provisum van augustus heeft u misschien al gelezen dat er hard gewerkt wordt aan de overstap naar het nieuwe pensioenstelsel.
Het wetsvoorstel (Wet Toekomst Pensioenen) wordt op dit moment behandeld door de Tweede Kamer. In deze wet wordt geregeld hoe het collectieve pensioenvermogen opnieuw verdeeld gaat worden. In Nederland hebben de pensioenfondsen ongeveer 1.500 miljard Euro aan vermogen. Geld dat gedurende tientallen jaren bijeen gespaard is via ingelegde pensioenpremies en gegroeid is door het rendement op de beleggingen. Lees verder….


Gratis mini-cursus ‘Vitaal en gezond ouder worden’

We weten allemaal dat ouder worden soms gepaard gaat met gebreken… Het is daarom  belangrijk dat we blijven bewegen om gezond en vitaal te blijven!
Is uw interesse gewekt en wilt u meer over de inhoud van de cursus weten? Klik dan op deze link.

Scroll naar boven