Nieuwsflits juni 2022

Lunches voor de gepensioneerden

Op 12, 17, 18 en 19 mei jl. konden dan eindelijk weer lunchbijeenkomsten worden georganiseerd. Vooral de ontmoetingen met de oud-collega’s vond iedereen heel fijn! Het gezellig bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje, werd door velen bijzonder gewaardeerd.
Was u er dit voorjaar niet bij, kom dan op de volgende geplande lunchbijeenkomst die wordt gehouden op donderdag 17 november van dit jaar. Zet deze datum dus vast in uw agenda!

Reacties op onze enquête over de lunchbijeenkomsten

Op 25 mei jl. hebben wij aan de aanwezigen een enquête gestuurd, over hun ervaringen tijdens de lunches. Daarop zijn veel reacties binnengekomen, waarvoor nogmaals onze dank!
De resultaten kunt u hier downloaden.

Opening nieuwe winkel C&A Kalverstraat Amsterdam

Onlangs is C&A Amsterdam-C verhuisd van de vertrouwde plek aan het Damrak, naar de Kalverstraat 182. U kunt de opening van de nieuwe winkel hier bekijken.

Wisseling van de wacht bij C&A Europa

Eric Andrew Brenninkmeijer verruilt C&A Europa voor een positie bij moederbedrijf Cofra Holding. Daarmee verdwijnt het laatste lid van de oprichtersfamilie uit het managementteam van de kledingketen.
Bij C&A was Eric Andrew Brenninkmeijer de laatste jaren verantwoordelijk voor het toezicht op alle winkels. Zijn taken worden overgenomen door Jason Morgan, die in april dit jaar werd aangesteld als COO (Chief Operating Officer) . Die functie bestond nog niet bij C&A.
Eric Andrew was sinds 1990 actief bij C&A. Zo leidde hij de keten in de Benelux en later in Duitsland. Wat hij precies gaat doen bij Cofra is niet bekendgemaakt.

Sinds 2020 is de Nederlandse Giny Boer de CEO (Chief Executive Officer) bij C&A. Zij nam het stokje over van Edward Brenninkmeijer. Giny Boer wil de kledingketen op alle fronten moderniseren.

Scroll naar boven