Nieuwsflits april 2022

Geslaagde Algemene Ledenvergadering in Breukelen
Woensdag 6 april werd de 12de  Ledenvergadering gehouden in Hotel van der Valk in Breukelen.
Het was met een opkomst van ongeveer 55 leden een geslaagde bijeenkomst met veel informatie over de activiteiten van de VVGP in het afgelopen jaar en de plannen voor het komende jaar.
De gastspreker was de voorzitter van de Koepelorganisatie van gepensioneerdenverenigingen John Kerstens. Hij gaf ons op een zeer begrijpelijke manier uitgebreide informatie over de nieuw pensioenwet.

De gezellige borrel met hapjes na afloop was een belangrijk onderdeel van de middag; oud collega’s onder elkaar wisselden in een relaxte sfeer nieuwtjes uit en haalden “ouwe koeien uit de sloot”.

Dagtrip Mettingen najaar 2022 gecanceld
In verband met het 10-jarig bestaan van de vereniging in 2020 was het de bedoeling dit najaar voor onze leden                           een dagtripje naar Mettingen te organiseren. Daarbij ook de mogelijkheid een bezoek te brengen aan het Draiflessenmuseum, met een tentoonstelling over het verleden van C&A.
Helaas heeft het organisatiecomité moeten besluiten het bezoek af te blazen. De reden is dat het museum zelf geen mogelijkheid ziet om een aparte tentoonstelling in te richten voor C&A. Dat is natuurlijk jammer, maar we gaan kijken naar alternatieven. Zodra meer bekend is ontvangt u daarover bericht.

Nieuws Provisum
Mogelijk heeft u het nieuws al gehoord of gelezen? Ons pensioenfonds heeft voor de tweede keer de gouden Pensioen Pro Award in de wacht gesleept! De VVGP heeft het bestuur en medewerkers van Provisum gefeliciteerd met deze prachtige prijs. 

De dekkingsgraad van Provisum per eind maart 2022 is weer gestegen en staat op 144,9%.

Lunchbijeenkomsten mei 2022
Heeft u zich al aangemeld voor één van de lunchbijeenkomsten op 12, 17, 18 of 19 mei? Dat kan nog steeds tot 25 april a.s.!
Alle informatie kunt u verder lezen op onze website.

Oproep
De Koepel Gepensioneerden doet een oproep voor vrijwilligers voor hun werkgroep sociale media, die bereid zijn de actualiteit te volgen en korte berichtjes te maken voor de sociale media. Dat laatste met behulp van deskundigen binnen het bestuur en commissies.
Meer informatie kunt u hier terugvinden.
 

Scroll naar boven