Lunchbijeenkomsten uitgesteld

Lunchbijeenkomsten uitgesteld
In verband met de oplaaiende besmettingen heeft de overheid weer nieuwe beperkende maatregelen opgelegd. Naast de verplichte maatregelen vraagt de overheid ons om de basismaatregelen in acht te nemen en ons gedrag zodanig aan te passen dat de kans op besmettingen sterk verkleind wordt.
 
In deze situatie vinden wij dat het houden van lunchbijeenkomsten met grote groepen (op sommige locaties meer dan 70 deelnemers) niet strookt met de adviezen van de overheid.
Daarom hebben wij – hoe jammer het ook is – het besluit genomen om de lunchbijeenkomsten uit te stellen. 
We begrijpen dat dit een teleurstellend bericht is, maar we hebben met z’n allen de morele plicht om met ons gedrag te helpen de besmettingen terug te dringen; we menen daarom dat uitstel de meest verantwoorde beslissing is.
 Maar uitstel betekent geen afstel!
U begrijpt dat we nu nog geen nieuwe datum voor onze lunchbijeenkomsten kunnen geven. De besmettingscijfers zullen eerst drastisch moeten dalen voordat we concreet kunnen worden. Als corona het toelaat denken wij op z’n vroegst aan januari 2022.

Met uw goedvinden blijft uw bijdrage natuurlijk staan tot de volgende bijeenkomst.
Als u reeds betaald heeft, kunt u ook uw bijdrage terugvragen onder vermelding van uw naam en rekeningnummer.
We hopen dat we snel een nieuwe datum kunnen vaststellen en vertrouwen op uw begrip voor onze beslissing.

Tot slot nog een vriendelijk verzoek: sommigen van u hebben ons namen doorgegeven van oud-collega’s waarvan wij geen gegevens hebben. Wilt u hen ook op de hoogte stellen dat de bijeenkomsten zijn uitgesteld? 

Scroll naar boven