Extra nieuwsflits november 2021

Net als vorig jaar heeft Provisum ook dit jaar de laatste ronde gehaald in de strijd om de gouden Award voor Pensioenfonds van het jaar 2021!

Elk jaar delen het Financieele Dagblad en Pensioen Pro (platform voor pensioenprofessionals) de Pensioen Pro Awards uit. Dit zijn vakprijzen voor baanbrekend werk in de pensioensector. Stichting Pensioenfonds Provisum is voorgedragen voor zo’n vakprijs.
 
Een vakjury heeft een shortlist van drie kandidaten opgesteld, waarbij ze heeft geput uit de inzendingen. Provisum is opnieuw één van de kandidaten op de shortlist. Dit betekent dat Provisum kanshebber is voor de hoogste onderscheiding die een pensioenfonds kan behalen: de gouden Pensioen Pro Award voor ‘Pensioenfonds van het jaar’!
 Stemt u ook mee? 
De gouden Pensioen Pro Award voor ‘Pensioenfonds van het Jaar’ is een publieksprijs. Het publiek mag bepalen welke van de drie kandidaten op de shortlist zich een jaar lang ‘Pensioenfonds van het jaar’ mag noemen.
 
Dit zegt de jury over Provisum:
‘Provisum is een klein, maar fijn ondernemingspensioenfonds dat al jaren uitstekend presteert en ook het afgelopen jaar naar buiten trad met prachtige resultaten. Dit C&A pensioenfonds, dat vorig jaar ook al goud won als Pensioenfonds van het jaar 2020, heeft een beleidsdekkingsgraad van 140,3% per eind oktober 2021 en kent geen indexatieachterstand.’
 
Het bestuur van de VVGP zou het fantastisch vinden als Provisum ook dit jaar deze prijs in de wacht kan slepen, dus breng uw stem uit op Provisum! Dat kan tot maandag 29 november a.s. (tot 16.00 uur) op de website van Provisum https://provisum.nl/
 
Op 9 december worden de winnaars in de diverse categorieën en de winnaar van de gouden Pensioen Pro Award bekend gemaakt. Dit gebeurt tijdens het Pensioen Pro Jaarcongres dat live vanuit de Koepelkerk in Amsterdam wordt uitgezonden.
 
Alvast bedankt voor uw medewerking!
Cees van Kasteren
Voorzitter

 

Scroll naar boven