Drie nieuwe nieuwsbrieven van de Koepel Gepensioneerden

Nieuwsbrief 11 van woensdag 3 maart:

PERSBERICHT: Commissie evenwicht valt goed bij politiek

Het idee van de ouderenorganisaties om een onafhankelijke commissie te laten kijken naar ‘evenwichtigheid’ in het pensioenstelsel valt in vruchtbare aarde bij de politiek.
Onder meer PvdA, ChristenUnie, 50 Plus en D66 denken dat zo’n commissie kan helpen bij een goede overgang naar een nieuw pensioenstelsel.
Lees hier het volledige persbericht.

Nieuwsbrief 12 van vrijdag 5 maart 2021

Meer dan 400 vragen en opmerkingen bij pensioendebat

Dat het onderwerp ‘pensioen’ leeft bij de achterban is zichtbaar geworden in de meer dan 400 vragen die voorafgaande en tijdens het verkiezingsdebat over pensioenen zijn gesteld en de bijna evenveel opmerkingen die zijn gemaakt. Dat is in schril contrast met wat we helaas zien bij de politici, de media en een belangrijk deel van de Nederlanders.
Verder lezen….

Nieuwsbrief 13 van zaterdag 6 maart 2021

Campagne De Gouden Jaren

Vrijdag 5 maart 2021 is de campagne ‘De Gouden Jaren’ gelanceerd.
Deze campagne besteedt aandacht aan de ouderen doelgroep die de hardst getroffen wordt door het COVID-19 virus en te maken heeft met velen beperkingen en veranderingen.
Hierdoor is het nu het moment om hen en hun omgeving te laten zien hoe je ondanks deze beperkingen goed en gezond SAMEN oud kunt worden en jouw Gouden Jaren optimaal kunt benutten. (Lees het interview met Willeke Alberti en alle andere artikelen gericht op o.a. wonen en welzijn, veiligheid, beweging en gezondheid, eenzaamheid en zingeving, (mantel)zorg, dementie, hart- en vaatziekten, etc.)
De Koepel Gepensioneerden heeft bijgedragen aan de campagne De gouden jaren in samenwerking met Mediaplanet. Deze werd vandaag als bijlage verspreid in de Telegraaf. Ook kun je de artikelen online lezen op planethealth.nl

Scroll naar boven