Algemene Ledenvergadering 11 april 2024

Noteer vast de datum!

Op donderdag 11 april 2024 houdt de VVGP haar 14e Algemene Ledenvergadering. Locatie: Van der Valk Hotel in Breukelen.
Ontvangst 13.30 uur; aanvang vergadering 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur, met na afloop een hapje en een drankje. Meer informatie en wijze van aanmelden volgt later.

De eerste gastspreker voor die middag is Joost van Engers (directeur Provisum). Hij gaat ons bijpraten over de stand van zaken m.b.t. de nieuwe pensioenregeling.

Daarna zal de tweede gastspreker, Nico Haasbroek, de microfoon overnemen. Nico is journalist en werkte voor de VARA en VPRO onder andere als correspondent in Duitsland en New York. Hij was hoofdredacteur van het NOS journaal en van Radio en TV Rijnmond. 
Als ’tachtiger’ is Nico niet van plan achter de geraniums te gaan zitten: Quote uit een interview met Radio Rijnmond ter gelegenheid van zijn 80ste verjaardag: ‘de stroom aan plannen en ideeën is bepaald niet opgedroogd. Ik word soms moe van mezelf omdat ik nog zo enthousiast ben op mijn leeftijd.’
Hij zal spreken over “Je geld en je Leven”. Meer informatie over Nico is te vinden op zijn eigen website: https://www.nicohaasbroek.nl/

Scroll naar boven